Termeni si conditii

Termeni si conditii

Ultima actualizare: 10.06.2024

 

Bun venit la Marquessa Bags!

Iti multumim pentru utilizarea site-ului nostru (ÔÇ×ServiciileÔÇŁ). Serviciile sunt oferite de S.C. Marquessa Bags, cu sediul social ├«n Str. Smaranda Braescu 32, sectorul 1, Bucuresti.

Prin utilizarea Serviciilor noastre, ești de acord cu Politica noastra de Confidentialitate si cu prezenti Termeni si conditii.

Te rugam sa citesti cu atentie, iar daca ai nelamuriri sau intrebari ne poti contacta oricand direct prin telefon.

 

Termeni si conditii

Prestator: S.C. Marquessa Bags SRL

Utilizator: orice persoana fizica care utilizeaza site-ul nostru in nume propriu sau in calitate de reprezentant al unei persoane juridice.

Servicii: orice optiune a site-ului, orice serviciu sau produs listat pe site, inclusiv cele mentionate in e-mail-ul de plasare a comenzii, care urmeaza a fi furnizate de catre Prestator in beneficiul utilizatorului.

Site: pagina web gazduita la adresa: www.marquessadesigner.ro 

Blog: pagina cu articolele din cadrul ste-ului www.marquessadesigner.ro

Comentariu: apreciere sau obervatie exprimata intentionat prin intermediul formularului dedicat din cadrul fiecarui articol sau a oricarei pagini din site-ul mentionat.

Testimoniale: recenzie sau apreciere a unui client cu privire la serviciile prestate exprimata prin intermediul platformelor Facebook sau Google Maps, precum si transmise pe e-mail.

Formular: set de campuri de colectare de informatii (asemanator chestionarului) cu un scop definit: contact, transmitere comanda, solicitare retur produse, multumiri si asa mai departe.

Comunic─âri de marketing: email-uri, reclame PPC folosind cookie-uri prin Facebook, Instagram si Google Ads, mesaje prin intermediul retelelor de social media, SMS-uri sau orice alte forma de promovare.

Putem sa modificam prezentii Termeni si conditii care se aplica unui Serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbarilor survenite la nivelul legislatiei sau al Serviciilor noastre.

Consulta periodic Termenii si conditiile. Pe aceasta pagina vom posta notificarile privind modificarile prezentilor Termeni si Conditii.

Modificarile nu se vor aplica retroactiv si vor intra in vigoare in termen de minimum paisprezece zile dupa postare. Totusi, modificarile aferente functiilor noi ale unui Serviciu si cele din motive legale vor intra [n vigoare imediat.

Daca nu esti de acord cu modificarile aduse Termenilor si Conditiilor aferente unui Serviciu, iti sugeram sa întrerupi utilizarea Serviciului respectiv.

Daca nu respecti prezentii Termeni si Conditii si noi nu luam măsuri imediate, nu înseamna ca renuntam la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua masuri pe viitor).

Daca anumiti termeni si anumite conditii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor si Conditiilor.

Pentru informatii despre modul in care poti sa ne contactezi, acceseaza pagina noastra de contact.

 

Utilizarea Serviciilor noastre

Trebuie sa respecti politica de confidentialitate (cum prelucram datele cu caracter personal) precum si prezentii Temenii si Conditii de utilizare ale site-ului.

Nu utilizati Serviciile in mod necorespunzator. Puteti utiliza Serviciile numai conform legii, inclusiv conform reglementarilor europene.

Putem intrerupe sau inceta furnizarea Serviciilor catre tine daca nu respecti Termenii si Conditiile sau politicile noastre ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.

Utilizarea Serviciilor nu-ti ofera niciun drept de proprietate intelectuala asupra acestora sau asupra continutului pe care il accesezi.

Nu ai dreptul sa utilizezi continutul din cadrul Serviciilor noastre, cu exceptia cazului in care obti permisiunea scrisa din partea noastra. Prezentii Termeni si Conditii nu-ti acorda dreptul de a utiliza nicio marca sau sigla din cadrul Serviciilor.

Nu copia in totalitate sau in parte elemente constitutive, poze, texte sau codul sursa ale site-ului. Acestea sunt proprietatea Marquessa Bags SRL.

Putem examina continutul comentariilor pentru a stabili daca este ilegal sau daca incalca politicile noastre si putem elimina sau refuza sa afisam continutul despre care consideram, in mod rezonabil, ca incalca politicile noastre ori legea. Insa, acest lucru nu inseamna neaparat ca examinam continutul; prin urmare, nu presupune ca il examinam.

Putem examina continutul comentariilor pentru a stabili daca este ilegal sau daca incalca politicile noastre si putem elimina sau refuza sa afisam continutul despre care consideram, in mod rezonabil, ca incalca politicile noastre ori legea. Insa acest lucru nu inseamna neaparat ca examinam continutul; prin urmare, nu presupune ca il examinam.

In ceea ce priveste utilizarea Serviciilor de catre tine, putem sa-ti trimitem anunturi privind serviciile, mesaje administrative si alte informatii.

Poti renunţa la unele dintre aceste comunicari, folosind link-ul pentru dezabonare de la finalul fiecarui e-mail, raspunzand printr-un e-mail in care soliciti expres acest lucru sau printr-o scrisoare expediata la adresa sediului social sau prin e-mail: contact @ marquessadesigner . ro.

Pentru celelalte comunicari de marketing ai posibilitatea de a sterge oricand cookie-urile din propriul browser sau sa ne soliciti în scris stergerea datelor tale personale.

 

Protejarea confidentialitatii si a drepturilor de autor

Politicile de confidenţialitate Marquessa Bags explica modul în care tratam datele tale cu caracter personal si in care va protejam confidentialitatea atunci cand utilizati Serviciile noastre.

Prin utilizarea Serviciilor noastre, esti de acord ca Marquessa Bags sa poata utiliza datele respective conform politicilor noastre de confidentialitate.

 

Modificarea si incetarea furnizarii Serviciilor

Modificam si imbunatatim in mod constant Serviciile. Putem sa adaugam sau sa eliminam functionalitati ori functii; de asemenea, putem sa suspendam sau sa intrerupem complet furnizarea unui Serviciu.

Poti sa renunti oricand la utilizarea Serviciilor noastre, insa ne va parea rau sa nu mai colaboram cu tine.

Consideram c─â tu esti unicul proprietar al propriilor date, iar pastrarea accesului la datele respective este un lucru important.

 

Garantii si declinarea responsabilitatii

Furnizam Serviciile la un nivel de aptitudine si atenţie rezonabil din punct de vedere comercial si speram ca-ti va face placere sa le utilizezi. Dar, exista anumite lucruri pe care nu le putem promite in legatură cu Serviciile.

 

Modalitati de plata

Magazinul Online disponibil la www.marquessadesigner.ro ofera posibilitatea de plat─â in 3 feluri:

  1. Ramburs/numerar la livrare (valoare comanda + taxa de livrare, daca este cazul);
  2. Online cu card-ul (valoare comanda + taxa de livrare, daca este cazul);
  3. Transfer bancar/ordin de plata (valoare comanda + taxa de livrare, daca este cazul).

Daca comanda transmisa este mai mica de 350 RON, va trebui sa achiti, indiferent de metoda de plata aleasa si taxa de livrare de 20 RON prin curier la adresa indicata sau de 17 RON pentru livrarile la EasyBox Sameday.

Exista situatii in care taxa de livrare poate fi mai mare de 20 RON. daca te afli intr-o zona care presupune kilometri suplimentari pentru servicul de curierat.

Calculul exact al costului de transport pentru astfel de zone se poate face online la adresa: https://sameday.ro

0
    0
    Cosul tau
    Costul tau este golInapoi la Magazin