Politica retur sau schimb a produselor

Politica retur sau schimb a produselor

CONDITII GENERALE DE ELIGIBILITATE PENTRU RETURNARI SI SCHIMBURI

Daca esti nemultumit(a) de produsul primit, MARQUESSA BAGS iti permite sa il returnezi in termen de maximum 14 zile de la data primirii produsului, cu respectarea condi╚Ťiilor de retur:

 • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, sa nu fie folosit, sa nu prezinte urme de purtare, lovire sau murdarire, sa contina toate accesoriile aferente produsului, sa fie in ambalajul original, insotit de factura.
 • In cazul returnarii produsului, poti alege returnarea┬ácontravalorii produsului (doar pentru achizitiile online) sau poti solicita schimbarea cu un alt produs, cu o valoare minim egala cu produsul returnat, achitand diferenta in cazul in care pretul produselor difera.
 • Schimbul cu un alt produs poate fi realizat o singura data, doar pentru achizitiile din magazinul online.
 • Returnarea sumei de bani se face doar prin transfer bancar in contul IBAN specificat in cadrul solicitarii de retur, in┬ámaxim┬á14 zile de la data procesarii returului.
 • Returul se poate face doar prin CURIER RAPID, solicitat si achitat de tine. Nu putem prelua colete de la oficiile postale.
 • Coletele se trimit catre sediul MARQUESSA BAGS S.R.L., adresa: Strada Ankara, nr. 6, Bucuresti, telefon 0765.140.528.
 • Exista┬áposibilitatea sa schimbi un produs comandat online, direct ├«n magazinul fizic, cu achitarea diferentei de pret (daca este cazul). Verifica disponibilitatea produsului dorit la schimb ├«n magazin. Produsul dat la schimb in magazin trebuie sa┬árespecte conditiile de retur de mai sus.

RETURUL PRODUSULUI/PRODUSELOR

Retur in 14 zile calendaristice de la primirea comenzii,

Suntem 100% increzatori in produsele noastre. Daca totusi nu esti pe deplin multumit(a), poti returna produsul urmand 3 pasi simpli:

Asigura-te ca produsul este in stare perfecta (ambalaj original/etichete/sigiliu intact, nefolosit, curat). Ambaleaza produsul corespunzator transportului, nu lipi nimic direct pe ambalajul original al produsului, acesta face parte integranta din produs, iar daca ai primit ambalajul produsului lipit cu scotch transparent, te rug─âm s─â folose;ti tot scotch transparent pentru a-l inchide.

Este necesar sa ne anunti de intentia ta pe e-mail pentru a stabili toate detaliile (contact@marquessadesigner.ro) si asteapta raspunsul nostru.

Impacheteaza corespunzator produsul si trimite-l catre noi printr-o firma de curierat la alegerea ta.

COSTURI DE RETURNARE

Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin orice companie de curierat si costul va fi suportat de tine.

Info: Adresa pentru returnarea produselor este:

MARQUESSA BAGS SRL, STR ANKARA, NR 6, SECTOR 1, BUCURESTI, TELEFON: 0765 140 528.

 

Pentru orice alte detalii sau informatii, nu ezita sa ne contactezi.

Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar.

Coletele care sunt trimise catre noi in sistem ramburs, nu se primesc. Costul returului este suportat de fiecare client in parte si se poate efectua cu orice companie de curierat.

Nu ridicam coletele trimise prin Posta Romana.

Dupa receptia produselor de la tine si verificarea acestora, in termen de maxim 14 zile lucratoare vom efectua viramentul sumelor datorate.

Potrivit legisla╚Ťiei ├«n vigoare (Ordonan╚Ťa de urgen╚Ť─â 34/2014), privind produsele achizitionate la distanta, ai la dispozitie maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului sa ne anunti despre intentia de a returna unul sau mai multe produse.

Poti alege intre:

 1. Repararea produsului;
 2. Inlocuirea produsului;
 3. Reducere de pret in functie de natura deficientelor calitative.

 

MARQUESSA BAGS S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu se incadreaza in aceast─â politica de retur sau schimb.

Exceptie fac doar cazurile în care produsele au defect de fabricatie.

Te informam ca inainte de expediere produsele sunt verificate atent, inclusiv cu poze, iar eventuale stricaciuni aduse produselor livrate implica refuzul schimbului sau al returului.

COSTURI DE SCHIMB

Pentru schimb se vor respecta aceleasi conditii ca si in cazul unui retur, asa cum sunt prezentate mai sus.

Pentru efectuarea unui schimb trebuie sa ne anunti despre intentia ta pe e-mail la contact@marquessadesigner.ro, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Iti vom trimite un curier, Fan Courier, pentru ridicarea produsului pe care doresti sa il schimbi si livrarea noului produs, iar costul perceput pentru schimb este de 25 Lei.

Dispozitii legale

In conformitate cu dispozi╚Ťiile art. 9 din OUG 34/2014, cumparatorul, nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale, are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. In cazul denuntarii contractului, produsul trebuie sa fie in starea de la vanzare, insotit de toate accesoriile, iar cutia acestuia sa nu fie deteriorata.

In conformitate cu prevederile art. 13 din OUG 34/2014 rambursarea sumelor achitate pe produs se va face în cel mult 14 zile de la data denuntarii contractului, clientul avand obligatia sa trimita coletul catre noi in termen de 14 zile de la data denuntarii contractului, in caz contrar putem amana restituirea contravalorii produselor achitate pana in momentul in care produsul ajunge fizic la noi.

0
  0
  Cosul tau
  Costul tau este golInapoi la Magazin