Formular de retur produs

 

 

Politica de Retur a Produselor

RETURNAREA PRODUSELOR

Daca, din orice motiv, nu esti multumita de produsele comandate, le poti returna fara probleme daca produsul nu este personalizat. Potrivit legislatiei in vigoare (Ordonanta de Urgenta 32/2014), privind produsele achizitionate la distanta, ai la dispozitie 30 de zile calendaristice de la primirea coletului, sa trimiti catre noi produsele pe care vrei sa le returnezi.  

DOAR PRODUSELE PERSONALIZATE NU SE POT RETURNA!  (personalizarea reprezinta orice modificare adusa produsului fata de produsul prezentat pe site. De exemplu: modificare de culoare, nuanta, toc, etc..)

Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate ( să nu fie purtate sau deteriorate)

Pentru returnarea produselor urmeaza pasii: 

 1. Completezi formularul de retur pe care il gasesti mai jos
 2. Astepti raspunsul nostru pe adresa ta de e-mail pe care o completezi in formularul de retur.
 3. Trimiti coletul inapoi catre noi.

Detalii:

Produsele retur se vor trimite catre noi prin orice firma de curierat rapidfara ramburscostul returnarii produselor va fi suportat de catre tine. Iar coletele trimise prin Posta Romana nu vor putea fi ridicate.

Adresa pentru returnarea produselor este: Marquessa Designer Designer Srl, str Ankara, nr  6, Bucuresti, sector 1, Bucuresti, 0765140528.

 • produsul returnat sa fie ambalat corespunzator pentru a nu se deteriora la transport, impreuna cu toate accesoriile aferente si documentele doveditoare ale achizitiei. Iti vom fi recunoscatori daca produsul returnat va fi impachetat in ambalajul original
 • produsul sa nu prezinte urme de folosire, uzura, spalare.

Dacă produsul primit este deteriorat, se recomandă returnarea lui în starea iniţială, fără a-l utiliza. Pierderea sau deteriorarea produselor, comandate pe website trece în responsabilitatea ta, odată cu semnarea documentelor de transport.

Mrquessadesigner.ro isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu se incadreaza in aceasta politica de returnare.

Modalitatea de compensare:

– inlocuirea produsului cu unul asemanator. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, sau cu un alt produs, acesta trebuie sa aiba o valoare egala sau mai mare, decat valoarea produsului returnat, iar pentru aceste comenzi nu se pot aplica reduceri.

 restituirea contravalorii produsului (in contul bancar specificat, informatii necesare: Nume titular cont, cod IBAN) in termen de 7 zile lucratoare dupa primirea coletului trimis de tine. Coletele care sunt trimise catre noi in sistem ramburs nu se vor primi.

– daca greșeala s-a produs din cauza marquessadesigner.ro, ne asumăm responsabilitatea și vom înlocui produsul (de exemplu: dacă tu ai vrut roșu si noi am folosit alb). Nu sunt acceptate situațiile în care nuanța produsului este un factor subiectiv. Te rugăm să ai în vedere faptul că nuanțele culorilor diferă în functțe de dispozitivul de pe care accesezi site-ul (PC, laptop, telefon, tabletă etc.)

In cazul returnarii produselor, costul de transport va fi suportat de catre tine, iar transportul se va face prin orice firma de curierat rapid. În cazul în care optezi penru înlocuire de produs, costul de transport al livrării produsului schimbat este suportat de catre noi.

In cazul unui retur care survine dupa un alt retur, costul transportului tur-retur va fi suportat integral de catre tine.

– daca greșeala s-a produs din cauza marquessadesigner.ro ne asumăm responsabilitatea și vom înlocui produsul (de exemplu: dacă tu ai vrut roșu si noi am folosit alb). Nu sunt acceptate situațiile în care nuanța produsului este un factor subiectiv. Te rugăm să ai în vedere faptul că nuanțele culorilor diferă în funcție de dispozitivul de pe care accesezi site-ul (PC, laptop, telefon, tabletă etc.)

RELATII CLIENTI

Pentru orice sugestie, recomandare, observatie te rugam sa ne scrii la contact@marquessadesigner.ro sau sa ne contactezi la numarul 0765 140 528 de Luni pina Vineri intre orele 9:00 – 17:30

 

Solicita returnarea produsului, direct la EasyBox folosind acest link:

 

https://return.sameday.ro/marquessadesigner 

 

Daca intampini probleme poti folosi formularul de mai jos

Formular retur produse


  0
   0
   Cosul tau
   Costul tau este golInapoi la Magazin