Politica de livrare a produselor noastre

 

Politica de livrare a Produselor

Ultima actualizare: 31.01.2023

 

S.C. Marquessa Designer SRL comercializează prin magazinul online: www.marquessadesigner.ro, exclusiv în România produse din piele importate din Italia.

 

Urmărirea comenzii tale

După ce ai înregistrat comanda, poți urmări statusul acesteia din contul personal de client, în secțiunea „Comenzile mele”.

 

Modificarea sau anularea unei comenzi

Posibilitatea anulării unei comenzi sau livrări este disponibilă în contul tău de client, secțiunea „Comenzile mele”.

În cazul în care anularea nu mai este posibilă din cont, dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poți anunța cât mai repede 0765 205 819.

 

Achiziționarea și livrarea/ridicarea produselor

 • Livrare prin curier

Pentru produsele vândute de Marquessa Designer și livrate prin curierul Sameday a căror valoare cumulată este sub 300 RON se va adăuga o taxă de livrare de 19 RON.

Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 RON care conțin produse vândute de Marquessa Designer.

 

Pentru produsele vândute de Marquessa Designer și livrate la EasyBox prin Sameday a căror valoare cumulată este sub 300 RON se va adăuga o taxă de livrare de 16 RON.

Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 RON care conțin produse vândute de Marquessa Designer.

 

Înainte de finalizarea oricărei comenzi, ai posibilitatea de-a alege să ridici produsele direct din showroom. În acest caz, bineînteles că nu se mai aplică costurile de livrare indiferent de valoarea totală.

 


Pentru localitatile situate în afara rețelei de curierat, te rugăm să consulți zonele de acoperire a firmei de curierat contractată: Sameday


 

Programul de livrări 

 1. Livrări în București și alte localități
 • Dacă comanda a fost transmisă până în ora 14:00, produsele tale vor fi predate curierului în aceeași zi.
 • Dacă comandat a fost transmisa începând cu 14:01 produsele tale vor fi predate curierului în ziua următoare.
 • Termenul mediu de livrare este de 48 de ore de la ridicarea coletului de către curier din showroom-ul Marquessa Designer.

 

Termenele de livrare

Termenele de livrare se referă la comenzile pe care ai ales să le plătești numerar prin ramburs.
Dacă ai ales o altă modalitate de plată – card online, ordin de plată – termenul de livrare se poate modifica în funcție de înregistrarea plății.

 

 1. Livrarea in magazin se face gratuit.

Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc în showroom, le poți ridica imediat. Dacă produsele nu sunt pe stoc în showroom-ul pe care l-ai selectat cand ai înregistrat comanda, te vom anunța prin e-mail sau SMS când acestea vor ajunge în showroom ca să le ridici.

 

Când îți poti ridica produsele comandate? 

A doua zi în cazul comenzilor plasate de luni pâna joi, până la ora 14:00.

Marți, în cazul comenzilor plasate de vineri, ora 14:00 până luni, ora 14:00.

 

La recepționarea/ridicarea comenzilor achitate (ordin de plată sau card online) este obligatorie prezentarea unor documente:

– Pentru persoane fizice: actul de identitate
– Pentru persoane juridice: actul de identitate și împuternicire din partea firmei.

0
  0
  Cosul tau
  Costul tau este golInapoi la Magazin