Cum alegem geanta perfecta?

Înapoi la Blog
geanta perfecta Marquessa Designer Bucuresti

Cum alegem geanta perfecta?

Exista atat de multe tipuri de genti, toate acestea variaza în ceea ce priveste

 • designul,
 • materialul,
 • culoarea,
 • dimensiunea,
 • compartimentarea
 • ezistenta in timp
 • pretul

Unele sunt intr-adevar accesibile, in timp ce altele sunt chiar scumpe. Exista o varietate atat de mare incat decizia pe care o veti lua va poate da o durere de cap epica.

Deci, intrebarea pe care ar trebui sa o punem nu este cum s─â alegem geanta perfecta, ci cum s─â alegem geanta perfecta pentru femeia care o va folosi. Ei bine, acestea sunt cateva lucruri de retinut.

In primul rand, fiecare femeia care cauta genti, trebuie  sa se intrebe pentru ce o va folosi. Desigur, exista o geanta speciala pentru fiecare situatie.

Nu veti folosi niciodată aceeasi geanta pe care o purtati la plaja, pentru o noapte impreuna cu prietenele  sau pentru o intalnire cu iubitul. Daca este ceva ce veti folosi in fiecare zi, trebuie sa va ganditi cu siguranta la durabilitate și nu la stil.

La urma urmei, nu doriti sa o inlocuiti dupa o luna de utilizare. Un alt lucru de tinut minte pentru gentile de zi cu zi este culoarea.Intotdeauna cel mai bine sa mergeti pe o culoare neutra care sa mearga bine cu orice tinuta pe care o purtati.

Dimensiunea trebuie sa fie suficient de mare pentru a transporta tot ceea ce aveti nevoie zilnic, dar nu prea mare, pentru ca veti arata ca si cum ati merge intr-o excursie  în oras.

In al doilea rand, in timp ce majoritatea femeilor  sunt dispuse sa sacrifice stilul pentru confort, noi va propunem sa sa tine-ti cont de amandoua.

In al treilea rand, multe femei poarta multe lucruri importante in gentile lor,acesta este momentul in care isi doresc o geanta cu mai multe compartimente.

Alegerea genti perfecte nu ar trebui sa fie grea, trebuie doar sa-ti cunosti stilul, nevoile și personalitatea pentru a putea face alegerea perfecta.Practicitatea și utilitatea sunt factorii majori de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o geanta.

Cu drag,

M.D.

Înapoi la Blog
0
  0
  Cosul tau
  Costul tau este golInapoi la Magazin