Cum alegem geanta perfecta?

Back to Blog
geanta perfecta Marquessa Designer Bucuresti

Cum alegem geanta perfecta?

Exista atat de multe tipuri de genti, toate acestea variaza în ceea ce priveste

 • designul,
 • materialul,
 • culoarea,
 • dimensiunea,
 • compartimentarea
 • ezistenta in timp
 • pretul

Unele sunt intr-adevar accesibile, in timp ce altele sunt chiar scumpe. Exista o varietate atat de mare incat decizia pe care o veti lua va poate da o durere de cap epica.

Deci, intrebarea pe care ar trebui sa o punem nu este cum să alegem geanta perfecta, ci cum să alegem geanta perfecta pentru femeia care o va folosi. Ei bine, acestea sunt cateva lucruri de retinut.

In primul rand, fiecare femeia care cauta genti, trebuie  sa se intrebe pentru ce o va folosi. Desigur, exista o geanta speciala pentru fiecare situatie.

Nu veti folosi niciodată aceeasi geanta pe care o purtati la plaja, pentru o noapte impreuna cu prietenele  sau pentru o intalnire cu iubitul. Daca este ceva ce veti folosi in fiecare zi, trebuie sa va ganditi cu siguranta la durabilitate și nu la stil.

La urma urmei, nu doriti sa o inlocuiti dupa o luna de utilizare. Un alt lucru de tinut minte pentru gentile de zi cu zi este culoarea.Intotdeauna cel mai bine sa mergeti pe o culoare neutra care sa mearga bine cu orice tinuta pe care o purtati.

Dimensiunea trebuie sa fie suficient de mare pentru a transporta tot ceea ce aveti nevoie zilnic, dar nu prea mare, pentru ca veti arata ca si cum ati merge intr-o excursie  în oras.

In al doilea rand, in timp ce majoritatea femeilor  sunt dispuse sa sacrifice stilul pentru confort, noi va propunem sa sa tine-ti cont de amandoua.

In al treilea rand, multe femei poarta multe lucruri importante in gentile lor,acesta este momentul in care isi doresc o geanta cu mai multe compartimente.

Alegerea genti perfecte nu ar trebui sa fie grea, trebuie doar sa-ti cunosti stilul, nevoile și personalitatea pentru a putea face alegerea perfecta.Practicitatea și utilitatea sunt factorii majori de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o geanta.

Cu drag,

M.D.

Comments (2)

 • Genoveva Iordache Reply

  Buna seara,

  Va mulțumesc pentru geanta primita. Deosebita nuanta și calitate superioara. Amabilitatea personalului și servirea de asemeni la un nivel profesional înalt.
  Recomand cu drag.

  mai 15, 2020 at 7:28 pm
 • Marquessa Designer Reply

  Va multumim foarte mult pentru aprecierea dvs. ! Ne bucuram ca sunteti multumita! Va suntem recunoscatori!Sa o purtati cu drag!

  mai 18, 2020 at 3:21 pm

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Blog
You've just added this product to the cart:

0